

2024 AIPLA Annual Meeting

October 24-26, 2024 National Harbor, MD

CLE Tracking Worksheet

At the **conclusion** of the 2024 Annual Meeting, please complete the "AM24 In-Person Attendee CLE Reporting" survey. The survey link can be found in the online event platform or in the mobile app. You can also scan the QR code with your phone's camera to access the online CLE Reporting Survey:



Completion of the CLE Reporting Survey is a <u>requirement for CLE processing</u> and must be completed by <u>November 7, 2024</u>, to avoid extended processing time and/or state-imposed late reporting fees. Please allow 4-6 weeks for CLE processing.

Maximum In-Person Credits

<u>705</u> Minutes, including <u>120</u> Minutes of Ethics and <u>60</u> Minutes of Diversity, Equity, & Inclusion (60 Minutes of Technology also available for Florida and California Attorneys Only)

Actual credits awarded will depend upon sessions attended. Credit hours will vary depending on approvals, guidelines, and rounding requirements per jurisdiction. Jurisdictions that do not approve specialized credits may apply the total towards general credit hours.

The event includes the following specialized CLE-eligible credit sessions:

<u>Thursday, October 24, 4:00 - 5:00 PM - 60 Minutes Ethics (and Technology for FL and CA Only)</u>
Thursday PM Ethics: Effective Use of AI – Leveraging Technology While Staying Ethical

<u>Friday, October 25, 4:00 – 5:00 PM – 60 Minutes Diversity, Equity, & Inclusion/ Ethics</u> Friday PM DEI: How to Swim Against the Anti-DEI Current

<u>Saturday, October 26, 11:00 AM – 12:00 Noon – 60 Minutes Ethics</u>
Saturday Closing Plenary Ethics: Fireside Chat with Will Covey, USPTO-OED Director

Thursday, October 24, 2024

10:15 – 11:00 am AM Concurrent Track 1 Pt 1 – How to get USPTO Examiners to Pay A	
Maximum CLE minutes: 45 minutes	Minutes Attended:
10:15 – 11:00 am	
AM Concurrent Track 2 Pt 1 – Abitron v. Hetronic - International Bran	ding and Enforcement
<u>Considerations</u>	
Maximum CLE minutes: 45 minutes	Minutes Attended:
11:15 am – 12 Noon	
AM Concurrent Track 1 Pt 2 - Claim Construction: A Litigator's Tooll	kit for Prosecutors – US
and International Perspectives	
Maximum CLE minutes: 45 minutes	Minutes Attended:
11:15 am – 12 Noon	
AM Concurrent Track 2 Pt 2 - Bright - Data Ownership and Authorsh	<u>ip</u>
Maximum CLE minutes: 45 minutes	Minutes Attended:
2:15 – 3:00 pm	
PM Concurrent Track 1 Pt 1 - Year One at the UPC: How Is it Going?	
Maximum CLE minutes: 45 minutes	Minutes Attended:
2:15 – 3:00 pm	
PM Concurrent Track 2 Pt 1 – Trademarks, Upcycling, and Reuse	
Maximum CLE minutes: 45 minutes	Minutes Attended:
3:15 – 4:00 pm	
PM Concurrent Track 1 Pt 2 - Design Rights Update-LKQ and Partial	Designs in China
Maximum CLE minutes: 45 minutes	Minutes Attended:
3:15 – 4:00 pm	
PM Concurrent Track 2 Pt 2 - The Emergence of Schedule "A" Laws	<u>uits in Online Counterfeit</u>
<u>Enforcement</u>	
Maximum CLE minutes: 45 minutes	Minutes Attended:
4:00 – 5:00 pm Thursday Afternoon Plenary – Effective Use of AI - Leveraging Techr	nology While Staying
Ethical	lology wille Staying
Maximum CLE minutes: 60 minutes Ethics (and Technology for FL and CA Only)	Minutes Attended:
Total Minutes Attended Thursday, October 24, 2024	4:

240 Minutes Maximum In-Person CLE, Including 60 Minutes of Ethics (and 60 Minutes Technology for Florida and California Only) for Thursday, October 24, 2024

Friday, October 25, 2024		
0.00 40.00		
9:00 – 10:00 am Eriday Marning Blanary - Basant Suprema Court Casas		
Friday Morning Plenary – Recent Supreme Court Cases Maximum CLE minutes: 60 minutes	Minutes Attended:	
Maximum GLE minutes. 00 minutes	Millutes Attended.	
10:15 – 11:00 am		
AM Concurrent Track 1 Pt 1 – Update on Section 101: USPTO Guid	ance. Proposed Legislation	
& Practical Considerations		
Maximum CLE minutes: 45 minutes	Minutes Attended:	
10:15 – 11:00 am		
AM Concurrent Track 2 Pt 1 – The FTC - Why Do I Have to Learn Ab	out That!?	
Maximum CLE minutes: 45 minutes	Minutes Attended:	
Maximum GLE minutes. 43 minutes	Millutes Attended.	
11:15 am – 12 Noon		
AM Concurrent Track 1 Pt 2 – A Proposal on Fundamental Patent P		
Patent Law's Efficacy Promoting Economic Growth and Maintainin	<u>g US Global Leadership in</u>	
<u>Technology</u>		
Maximum CLE minutes: 45 minutes	Minutes Attended:	
11:15 am – 12 Noon		
AM Concurrent Track 2 Pt 2 – Be Careful What You Greenwash: Th	no Importance of Accuracy	
in Advertising Claims on Sustainability	le importance of Accuracy	
Maximum CLE minutes: 45 minutes	Minutes Attended:	
Waximum GEE mindres. 40 mindres	Williates Attended.	
2:15 – 3:00 pm		
PM Concurrent Track 1 Pt 1 – Overview of March-In Rights Under the Bayh-Dole Act and		
Current Policy Activities Relating to Exercise of March-In Rights		
Maximum CLE minutes: 45 minutes	Minutes Attended:	
0.45		
2:15 – 3:00 pm PM Concurrent Track 2 Pt 1 – The New EU Data Act: Data Rights, IF	and the Future of	
Innovation in Europe	, and the ratare or	
Maximum CLE minutes: 45 minutes	Minutes Attended:	
3:15 – 4:00 pm		
PM Concurrent Track 1 Pt 2 – Harmonization - Status of Substantiv	e Harmonization in 45	
Minutes	C Harmonization in 40	
Maximum CLE minutes: 45 minutes	Minutes Attended:	
3:15 – 4:00 pm		
PM Concurrent Track 2 Pt 2 – Power Play: The Strategic Use of Pre	liminary Injunctions in	
Patent Litigation		
Maximum CLE minutes: 45 minutes	Minutes Attended:	

4:00 - 5:00 pm Friday Afternoon Diversity Plenary – How to Swim Against the Anti-DEI Current Maximum CLE minutes: 60 minutes Diversity, Equity, & Inclusion/ Ethics Minutes Attended: Total Minutes Attended Friday, October 25, 2024: **300** Minutes Maximum In-Person CLE Including **60** Minutes of Diversity, Equity, & Inclusion/ Ethics for Friday, October 25, 2024 Saturday, October 26, 2024 9:00 - 10:45 am Closing Plenary – Year in Review Maximum CLE minutes: 105 minutes Minutes Attended: _____ 11:00 am - 12:00 Noon Closing Plenary pt 2 – Ethics: Fireside Chat with Will Covey, USPTO-OED Director Maximum CLE minutes: 60 minutes Ethics Minutes Attended: Total Minutes Attended Saturday, October 26, 2024: 165 Minutes Maximum In-Person CLE Including 60 Minutes Ethics for Saturday, October 26, 2024 **Calculations** 705 Minutes, including 120 Minutes of Ethics and 60 Minutes of Diversity, Equity, & Inclusion (60 Minutes of Technology also available for Florida and California Attorneys Only) Total Minutes Attended Thursday, October 24, 2024: Total Minutes Attended Friday, October 25, 2024: Total Minutes Attended Saturday, October 26, 2024: **Total Minutes Attended:**

To receive eligible CLE credit the "AM24 In-Person Attendee CLE Reporting" survey must be completed by **November 7, 2024**. Contact cle@aipla.org with any questions.

Please note this is **not** a certificate of attendance nor does it confirm attendance. Unless statemandated, you are not required to return this form to AIPLA.